Συχνές ερωτήσεις

Στείλτε μας την δική σας ερώτηση αν δεν βρείτε την απάντηση που ψάχνετε

Σχετικά με το παιχνίδι

Ε: Πόσοι παίχτες μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα σε κάθε δωμάτιο;

A:

Τρία από τα δωμάτια μας είναι σχεδιασμένα για να παίζουν σε αυτά ομάδες των 3 μέχρι 6 ατόμων, ενώ «Η Αποστολή» είναι σχεδιασμένη για να παίζουν 2 μέχρι 5 άτομα.
Ε: Πόσα κοστίζει;

A:

Το παιχνίδι κοστίζει €13 το άτομο, όμως ελέγξετε την ιστοσελίδα μας ή την σελίδα μας στο facebook για διάφορες προσφορές που μπορεί να ισχύουν.
Ε: Υπάρχει όριο ηλικίας;

A:

Τα δωμάτια και οι γρίφοι είναι σχεδιασμένοι για άτομα ηλικίας πέραν των 10 ετών. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας!
Ε: Χρειάζομαι κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις για να παίξω το παιχνίδι;

A:

Δεν χρειάζεστε καμία εξειδικευμένη γνώση για να παίξετε το παιχνίδι, παρόλα αυτά βασική γνώση της Ελληνικής ή της Αγγλικής γλώσσας είναι αναγκαία προκειμένου να λύσετε κάποιους από τους γρίφους μας. Βασικές μαθηματικές γνώσεις θα σας φανούν πολύ χρήσιμες!
Ε: Χρειάζεται να φέρω κάτι μαζί μου;

A:

Όχι, όμως υπάρχουν ειδικά ντουλάπια που μπορείτε να φυλάξετε με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα πριν να εισέρθετε στα δωμάτια.
Ε: Επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο;

A:

Δεν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο ενόσω βρίσκεστε μέσα στα δωμάτια. Σε αντίθετη περίπτωση θα σας ζητηθεί να διακόψετε το παιχνίδι και να εγκαταλείψετε τον χώρο.
Ε: Τι ώρα πρέπει να έρθω;

A:

Οι ομάδες χρειάζεται να βρίσκονται στο κτήριο 15 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι προκειμένου να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έντυπα και να ακούσουν τις απαραίτητες οδηγίες περί ασφάλειας και υγείας. Υπολογίστε ότι ο συνολικός χρόνος που απαιτείται είναι γύρω στα 90 λεπτά.

Κρατήσεις

Ε: Χρειάζεται να κάνω κράτηση εκ των προτέρων;

A:

Δεχόμαστε ομάδες μόνο μετά από κράτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ οδηγηθείτε στο τμήμα κρατήσεων.
Ε: Πως μπορώ να κάνω κράτηση;

A:

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να κάνετε κράτηση είναι διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων, ενώ παράλληλα δεχόμαστε τηλεφωνικές κρατήσεις στο 22 – 43 33 53.
Ε: Μπορώ να κάνω κράτηση για γενέθλια, bachelor/hen party ή corporate event;

A:

Με ευχαρίστηση θα διοργανώναμε το παιχνίδι μέσα στα πλαίσια των δικών σας αναγκών. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ε: Μπορώ να ακυρώσω ή να μεταφέρω την κράτηση μου σε άλλη ημέρα;

A:

Οι ακυρώσεις για πληρωμές μέσω paypal δεν είναι εφικτές, παρόλα αυτά είναι δυνατή η μεταφορά της κράτησης σας σε μία νέα ημερομηνία και ώρα εάν μας ενημερώσετε 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα της κράτησης.

Προσβασιμότητα και φοβίες

Ε: Θα είμαι πραγματικά κλειδωμένος μέσα σε ένα δωμάτιο;

A:

Ναι! Παρόλα αυτά όλα μας τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ειδικούς διακόπτες οι οποίοι μόλις τους ενεργοποιήσετε θα ξεκλειδώνουν την πόρτα. Επιπρόσθετα, σε όλες τις ομάδες θα δοθούν ασύρματοι για να έρχονται σε επικοινωνία με το δωμάτιο έλεγχου του παιχνιδιού. Όλα τα δωμάτια θα παρακολουθούνται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης επιτρέποντας στο προσωπικό μας να σας βοηθά σε οτιδήποτε χρειαστείτε.
Ε: Είμαι κλειστοφοβικός, μπορώ να παίξω;

A:

Όλα μας τα δωμάτια είναι ευρύχωρα έχοντας εμβαδό τουλάχιστο 25τμ. Επιπρόσθετα, όλα μας τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ειδικούς διακόπτες οι οποίοι ξεκλειδώνουν αμέσως τις πόρτες, παρόλα αυτά είναι εφικτό εάν επιθυμείτε να παίξετε με την πόρτα ανοικτή.
Ε: Θα βρίσκομε όρθιος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού;

A:

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν επαρκή καθίσματα αν χρειάζεστε να καθίσετε σε οποιοδήποτε φάση του παιχνιδιού.
Ε: Τα δωμάτια είναι προσβάσιμα για όλους;

A:

Για να παίξετε το παιχνίδι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες σωματικές ανάγκες, παρόλα αυτά λάβετε υπόψη ότι όλα μας τα δωμάτια βρίσκονται στον 1ο όροφο και είναι προσβάσιμα μόνο από τις σκάλες. Σε ορισμένα σημεία στο παιχνίδι δυνατό να υπάρξει χαμηλός φωτισμός και ηχητικά εφέ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε επιπλέον ανησυχίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ε: Έχετε άλλες ερωτήσεις;

A:

Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις και πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@escapetheroom.com.cy

2021 Escape The Room Ltd