Βήμα Πρώτο: Ελάτε με την παρέα σας, την οικογένεια σας ή τους συναδέλφους σας και ετοιμαστείτε να βρεθείτε κλειδωμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο έχοντας μόνο ένα τρόπο διαφυγής!

Βήμα Δεύτερο: Θα πρέπει να λύσετε γρίφους και αινίγματα, να βρείτε στοιχεία και συνδυάζοντας όλα αυτά να λύσετε το μυστήριο και να δραπετεύσετε από το δωμάτιο!

Βήμα Τρίτο: Βιαστείτε! Έχετε μόνο 60 λεπτά. Τα μέλη της ομάδας πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους για να λύσουν όλους τους γρίφους.

Η ιδέα

Τι ακριβώς είναι το 'Escape the Room';
Όλα ξεκίνησαν μετά από μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών το τέλος της δεκαετίας του 1990. Τα παιχνίδια ξεκινούσαν με τον παίχτη να βρίσκετε κλειδωμένος μέσα σε ένα δωμάτιο και να προσπαθεί λύνοντας διάφορους γρίφους και σπαζοκεφαλιές να δραπετεύσει. Αυτό το είδος παιχνιδιού εξελίχτηκε τα τελευταία χρόνια και μεταφέρθηκε από την οθόνη σε πραγματικά δωμάτια. Αυτή την στιγμή έχουμε στην διάθεση σας 4 διαφορετικά δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα σε 4 διαφορετικές θεματικές ενότητες τα οποία σας υπόσχονται ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης, δοκιμάζοντας την λογική και τις επιδεξιότητες σας.

Τα δωμάτια

To Σαλούν

Βαθμός Δυσκολίας: 9/10
Αριθμός Παιχτών: 3-6
Ένας μασκοφόρος έχει κλέψει 3 χρυσές ράβδους από την τράπεζα της πόλης. Ύποπτος για την κλοπή είναι ο ιδιοκτήτης του σαλούν, ο Μπιλ Οχάρα. Ο σερίφης θα ανακρίνει τον ύποπτο για 1 ώρα και εσείς πρέπει να μπείτε στο σαλούν και να βρείτε αρκετά στοιχεία που να τον ενοχοποιούν.Book Now!

Η Κλοπή

Βαθμός Δυσκολίας: 9/10
Αριθμός Παιχτών: 3-6
Tο μεγαλύτερο διαμάντι του κόσμου βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία και για λίγες μέρες θα φιλοξενείται στο μουσείο της πόλης. Η αποστολή της ομάδας σας είναι να μπείτε κρυφά στο μουσείο και να ακολουθήσετε τις κωδικοποιημένες οδηγίες που σας άφησε ο "μεγάλος αρχηγός" καταφέρνοντας έτσι να κλέψετε το διαμάντι!!


Book Now!

Η Αποστολή

Βαθμός Δυσκολίας: 8/10
Αριθμός Παιχτών: 2-5
Ο εχθρός έχει διεισδύσει στην στρατιωτική σας βάση! Σε λιγότερο από μια ώρα, ο πύραυλος θα εκτοξευθεί με στόχο το αρχηγείο σας! Η αποστολή της ομάδας σας ειναι να μπείτε στο υπόγειο δωμάτιο ελέγχου και με την καθοδήγηση του Ταγματάρχη να σταματήσετε την εκτόξευση προτού να είναι αργά!


Book Now!

Η Πανδημία

Βαθμός δυσκολίας: 8/10
Αριθμός παιχτών: 3-6
Η μυστική τρομοκρατική οργάνωση Ιανός σκοπεύει να εξαπλώσει σε όλο τον κόσμο ένα ιό που θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα σε όποιο άνθρωπο έρθει σε επαφή μαζί του. Η αποστολή της ομάδας σας είναι να μπει στην γιάφκα της οργάνωσης, να κλέψει τον θανατηφόρο ιό και να σώσει την ανθρωπότητα.


Book Now!

Ευχάριστη Απόδραση

Προσφέρουμε μια νέα μορφή διασκέδασης η οποία σας εγγυάται ένα ευχάριστο τρόπο απόδρασης από την καθημερινότητα σας. Φέρνουμε την περιπέτεια στην πόλη μας!

Κατάλληλο για όλους

Οικογένεια και Φίλοι:

Δοκιμάστε αυτή την εμπειρία με την παρέα σας ή με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνεργαστείτε όλοι μαζί για να βρείτε τον δρόμο προς την έξοδο και σας εγγυούμαστε ότι αυτή η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.

Φοιτητές:

Ώρα να ξεκολλήσετε από τα βιβλία και να μπείτε στον κόσμο της περιπέτειας και του μυστηρίου.

Τουρίστες και Ταξιδιώτες:

Μετά από μια βόλτα στην παλιά πόλη, τα Ενετικά τείχη και τα ιστορικά αξιοθέατα, είναι σειρά να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία η οποία σας εγγυάται στιγμές γεμάτες διασκέδαση και περιπέτεια.

Οργανωμένα Σύνολα:

Αν ψάχνετε να ζήσετε απολαυστικές στιγμές με τους συναδέλφους σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Το μυστικό της επιτυχίας για να αποδράσετε εγκαίρως, βρίσκεται στην ομαδική εργασία και την συνεργασία όλης της ομάδας.
2021 Escape The Room Ltd